Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο Κυριάκος «κάρφωνε» τον Αλέξη τρώγοντας… μπαρμπούνια

Νέα ήθη έφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Δημοκρατία από τη στιγμή της εκλογής του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χθες έκανε το τραπέζι σε βουλευτές που συμμετέχουν στον Μορφωτικό Τομέα και ήδη έδειξε πως είναι σε διαφορετική γραμμή από τους προκατόχους του.

Τα ανέκδοτα αλλά και οι συζητήσεις για το ποδόσφαιρο κόπηκαν μαχαίρι ενώ τελείωσαν και τα «πεσκέσια» που έφερναν βουλευτές από  τις περιφέρειες τους για να… τρατάρουν τον αρχηγό.





Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τους βουλευτές του σε παραδοσιακή ταβέρνα και τους κέρασε μπαρμπούνια ενώ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος που ήταν και ο μοναδικός που νήστευε απόλαυσε έφαγε καλαμαράκια, ελιές και χταπόδι ξιδάτο.

Το μενού της κουβέντας ήταν καθαρά πολιτικό ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το πώς χειρίζεται η κυβέρνηση το προσφυγικό.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη αναφέρθηκε στην διαφθορά, λέγοντας ότι η αριστερή κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, «έχει παράγει περισσότερη διαφθορά μέσα σ΄ένα χρόνο όσο είχαν παράξει όλα μαζί τα λεγόμενα παλαιά κόμματα».

Είπε μάλιστα ότι η εικόνα που δίνει ο κ. Τσίπρας είναι αυτή της κατάρρευσης, ακόμα και η εικόνα του στο θέμα της καταπολέμησης της διαφθοράς καταρρέει. Επιπλέον επανέλαβε τη δέσμευσή του για επιβολή θητείας στον Πρόεδρο του κόμματος, είπε ότι ο εκλογικός νόμος που σχεδιάζει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή δεν πρόκειται να περάσει διότι απαιτούνται τουλάχιστον 200 ψήφοι και ότι φέρνει έναν εκλογικό νόμο με σκοπό να εμποδίσει την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία. Ήταν παρόντες και παρούσες οι Γκιουλέκας, Φορτσάκης, Κοντογιώργος, Στήλιος, Χαρακόπουλος, Κουκοδήμος, Τσιάρας, Μπεκίρης, Αννα Καραμανλή και Μαρία Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου