Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δίνει «γη και ύδωρ» για να… επανέλθει ο Γιάννης Σγουρός

Ψάχνει τρόπο να «χωθεί» και πάλι στην ενεργό πολιτική σκηνή ο Γιάννης Σγουρός επιστρατεύοντας κάθε… άκρη που έχει. Ο πρώην αθλητής, πρώην προπονητής, πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, πρώην Περιφερειάρχης πρώην ΠΑΣΟΚοτραφής και πολλά άλλα πρώην Γιάννης Σγουρός κυνηγάει μια θέση στον… πολιτικό ήλιο!





Η έκπληξη όμως είναι ότι δεν προσπαθεί να… τρυπώσει στο ΠΑΣΟΚ, κόμμα που τον ανέδειξε αλλά στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για να πετύχει το σκοπό του ο κ. Σγουρός έχει βάλει  λυτούς και δεμένους από το περιβάλλον του προέδρου για να το καταφέρει!

Και δεν μπορούμε να μην ρωτήσουμε τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αν έχει σκοπό να «περισυλλέξει» όλους τους γυρολόγους του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διότι αν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν πρίν να ζητήσει τα… βιογραφικά τους από «τα έργα και τις ημέρες τους»!

Κύριε Πρόεδρε, δεν υπάρχουν άφθαρτα στελέχη τόσο στην παράταξή σας, όσο και στην ευρύτερη πολιτική σκηνή για να χρησιμοποιήσετε ώστε να μην κινδυνέψετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου