Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ποια είναι η όμορφη Μανταλένα; Η νέα εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ (ΦΩΤΟ)

Μια όμορφη κοπέλα, η Μανταλένα Παπαδοπούλου, ανέλαβε τη θέση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη και έγινε η νέα μούσα του Πάνου Καμμένου…








Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, είναι η νέα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ήταν η πρόεδρος της νεολαίας των ΑΝΕΛ.

Στις δηλώσεις που έκανε για τη θέση που ανέλαβε είπε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την εμπιστοσύνη του. Αναλαμβάνω αυτή τη θέση συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά».

Ποια είναι όμως η Μανταλένα Παπαδοπούλου;

Η Μανταλένα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Δεκεμβρίου του 1982. Κατάγεται από τη Βέροια και την Πάτρα. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και σπούδασε στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τους Διεθνείς Οργανισμούς. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής. Κατέχει δύο Master, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Εssex της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλάει αγγλικά, τουρκικά και γαλλικά, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α” Αθηνών στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου του περασμένου έτους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου