Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Καρφιά και σπόντες» στην Βουλή μεταξύ πολιτικών αρχηγών


«Παίρνουν και δίνουν» οι κόντρες στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τη Δημόσια Διοίκηση, στη Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Λεβέντη, και αμέσως μετά η Φώφη Γεννηματά κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απουσία του από την Βουλή. «Πού είναι ο κ. Μητσοτάκης; Δεν έρχεται καν στη Βουλή για να μας πει το εκσυγχρονιστικό όραμά του, τι έκανε ως υπουργός, αν θα ψηφίσει. Απουσιάζει», είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

«Είχα συνηθίσει ως τώρα να βλέπω πρωθυπουργούς να απουσιάζουν για να μην τους ασκηθεί κριτική από την αντιπολίτευση. Τώρα απουσιάζει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Δεν πειράζει, είναι σημείο των καιρών, ας απουσιάζει. Αν θέλει παράλληλο διάλογο, παράλληλο διάλογο», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε συμφωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απουσία του δεύτερου, λόγω της απουσίας του που ήταν προγραμματισμένη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα παρουσίασε την απουσία και του Βασίλη Λεβέντη, όταν θέλησε να απευθυνθεί στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων. «Πού είναι; Εχει δουλειά; Ολοι δουλειά έχουν σήμερα…», σημείωσε.

Βέβαια παρεμφερές σχόλιο έκανε και η Φώφη Γεννηματά, μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, για την απουσία του Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία της. Η αρχηγός της ΔΗΜΑΡ σχολίασε την «τακτική» του Πρωθυπουργού να παρακολουθεί τις συζητήσεις του κοινοβουλευτικού σώματος από το γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου