Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πρόσωπο από τα παλιά ο νέος Διευθυντής στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ στη Βουλή


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται ως Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Κόμματος στη Βουλή, ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Καπράλος.


Βιογραφικό:

Ο Σπύρος Καπράλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και κατάγεται από τα Καμένα Βούρλα.

Σπούδασε Μedia (BA Ηons Τelevision and Radio) στο πανεπιστήμιο του Salford στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Πολιτικές Επιστήμες από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Παρακολούθησε με υποτροφία το πρόγραμμα Digital Media στο πανεπιστήμιο του Furtwangen στη Γερμανία.

Εξειδικεύθηκε  στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων σε σχετικό πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Ο Σπύρος Καπράλος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Δημοσιογραφία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Έχει εργαστεί ως κοινοβουλευτικός και πολιτικός συντάκτης σε ημερήσιες εφημερίδες, στη ΝΕΤ και στο δημόσιο ραδιόφωνο (ΝΕΤ 105,8), όπου διετέλεσε και Aρχισυντάκτης Ειδήσεων.

Δίδαξε Σύνταξη Ύλης και Ειδησεογραφία σε προγράμματα του ΕΚΠΑ, καθώς επίσης Ιστορία του Τύπου και Τεχνικές Επικοινωνίας στο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και το 2014 του απονεμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση τιμητική διάκριση για τη συνολική παρουσία του στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2015. Έχει έντονη πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου