Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Διαδικτυακός «πόλεμος» λόγω ιστοσελίδας της ΝΔ




Πάνω που πιστέψανε εκεί στη Συγγρού ότι επιτέλους ξεμπερδεύουμε με τους Καραμανλικούς και ξεκίνησαν μάλιστα να περνάνε τα διαδικτυακά τους κοράκια ότι ο Καραμανλισμός τελείωσε, ήρθε κάτι να ταράξει την ησυχία τους και ξαφνικά άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια.


Εδώ και ενάμισι μήνα περίπου έχει δημιουργηθεί ένα διαδικτυακό site με την ονομασία New Democracy. gr To site αυτό κινούνταν σε ήσυχα νερά και η θεματολογία του είχε να κάνει με την ανάδειξη του έργου του Κώστα Καραμανλή. Μέχρι εδώ καλά. Ξαφνικά όμως, εδώ και δυο μέρες, τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν μια άλλη τροπή. Και από ΄κει που όλα ήταν ήσυχα και γαλήνια, η συγκεκριμένη σελίδα, που να συμπληρώσουμε προς ενημέρωση, εδώ και δυο μέρες άνοιξε επίσης και λογαριασμό στο Fecebook, αρχίζει και διαχωρίζει τη θέση της, παρουσιάζοντας κραυγαλέες διαφορές μεταξύ του Καραμανλή και της νέας τάξης πραγμάτων στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό βεβαίως δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Συγγρού, που θέλοντας να σβήσει τη φωτιά, μετονόμασε τη σελίδα που ελέγχει με την ονομασία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε New Democracy.

Βεβαίως εξ όσον γνωρίζουμε είτε από απερισκεψία, είτε από επιπολαιότητα, είτε από τσιγκουνιά, δεν είχαν φροντίσει όλο τον προηγούμενο καιρό να εξασφαλίσουν αποκλειστικότητες και τώρα οι ''καινούργιοι'' τους έχουν φάει στη στροφή. Το ερώτημα βεβαίως που θα προκύψει, είναι, αν πλέον μιλάμε για δύο Νέες Δημοκρατίες. Και βεβαίως, ποια θα είναι αυτή που στο τέλος θα υπερισχύσει. Γιατί κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Και μη ξεχνάτε ότι πολλές φορές κατά το παρελθόν, πολλοί ήταν αυτοί που πιστέψανε ότι επικράτησαν των Καραμανλικών,αλλά από το ΄74 μέχρι και σήμερα, κανείς δεν κατάφερε ν΄αλλάξει το ιδιοκτησιακό της Νέας Δημοκρατίας.

πηγή:Φωνακλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου