Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο Πετσίτης… που έριξε στον «κουβά» ακόμη και τα προγνωστικά του Τσίπρα!


Λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση όπως είθισται οι περισσότεροι δίνουν τα προγνωστικά τους για το τελικό αποτέλεσμα. Είναι φαγητό χωρίς αλάτι μια εκλογική μάχη να μην διεξάγεται στο παρασκήνιο και με στοιχηματικούς όρους.

Το ίδιο φαίνεται ότι έκαναν και στην Κουμουνδούρου πριν «γεννήσει» η «εγκυμονούσα» κάλπη. Σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα τα «Νέα» αποδεικνύεται ότι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευαν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές με διαφορά επτά μονάδων από την ΝΔ.



Σε ένα πρόχειρο χαρτί που είχαν σημειώσει τα προγνωστικά τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτονται τα εξής:

Ο Παπ. που προφανώς είναι ο υπουργός Νίκος Παππάς είχε προβλέψει ποσοστό 29% για την ΝΔ. χωρίς να βλέπουμε ωστόσο τα προγνωστικά του για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φλαμπ. που σίγουρα είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε την ίδια ακριβώς εκτίμηση.

Ο Μιχοπ. που είναι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος προέβλεπε 31% για τον ΣΥΡΙΖΑ και 26% για την ΝΔ.

Ο Σακελ. που πιθανός είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης έδινε 33% στον ΣΥΡΙΖΑ και 29% στην ΝΔ.

Ο Τσίπ. που λογικά είναι ο πρωθυπουργός έδινε 32,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 29,5% στην ΝΔ (αν όντως τα προγνωστικά αυτά είναι του κυρίου Τσίπρα, αυτό είναι είδηση γιατί φαίνεται ότι ούτε ο ίδιος περίμενε την διαφορά με την οποία κέρδισε).

Και τέλος ο… άγνωστος Πετσίτης, ο οποίος προέβλεψε ακριβώς την τελική διαφορά 35% ο ΣΥΡΙΖΑ και 28% η ΝΔ. Μάζεψε όλο το χαρτί δηλαδή ο Πετσίτης και έριξε στον«κουβά» μέχρι και τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου