Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το κλειστό της Λεωφόρου ονομάζεται «Παύλος Γιαννακόπουλος»


Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τιμά τον μεγαλύτερο εν ζωή παράγοντα, Παύλο Γιαννακόπουλο, δίνοντας το όνομά του στο κλειστό του Τάφου του Ινδού!

Η γνωστοποίηση της είδησης ήρθε μέσα από κοινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του φιλικού γιορτή με την Παρτιζάν στις 23 Σεπτεμβρίου. ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα τιμηθεί για την προσφορά του στο σύλλογο!




Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατόπιν σχετικής κι ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου αποφάσισε να τιμήσει τον κορυφαίο παράγοντα του συλλόγου, που έχει οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ στα ουράνια με την κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών κι ενός διηπειρωτικού τίτλου καθώς και πλήθος εγχώριων τροπαίων αλλά κι έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου λοιπόν, εκεί όπου χτυπά δυνατά η καρδιά κάθε φιλάθλου μας και γαλουχούνται με την Παναθηναϊκή ιδέα νέες γενιές, θα ονομαστεί «Παύλος Γιαννακόπουλος». Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι τον μεγάλο παράγοντα του Παναθηναϊκού που έχει πάντα το «τριφύλλι» και τα ιδεώδη του συλλόγου στην καρδιά του.

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί καιρό από το Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανακοινωθεί επίσημα με αφορμή το υπέρλαμπρο event της 23ης Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει την κορυφαία πεντάδα της τελευταίας 25ετίας.

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Παρτιζάν θα τιμηθεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος για τις χρυσές σελίδες ιστορίας που έγραψε ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του κλειστού που δικαιωματικά πλέον θα φέρει το όνομά του.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκός Α.Ο Ηλίας Μιχαλαριάς, δήλωσε: “Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια το ΔΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο. ανακοινώνει την απόφασή του για ονομασία του κλειστού γυμναστηρίου του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» ώστε να τιμηθεί ο κορυφαίος παράγοντας του συλλόγου μας.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τιμά τις αξίες και την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου και η ενέργεια αυτή αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής του συλλόγου προς τον κορυφαίο αυτόν άνθρωπο και παράγοντα.

Είναι μια απόφαση την οποία είχαμε λάβει εδώ κι ένα χρόνο περίπου κι απλώς αναζητούσαμε την κατάλληλη αφορμή για να την επισημοποιήσουμε. Η εκδήλωση της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου αποτελεί ιδανική περίπτωση ώστε να τιμηθεί με τη λαμπρότητα που του αρμόζει ο Παύλος Γιαννακόπουλος”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου