Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Ξύπνησε» ο άτυχος 12χρονος – Αρχίζει η αποσωλήνωσή του τις επόμενες ώρες

11xronos αστηενοφοροΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ
Την επαναφορά από την καταστολή του μικρού Ρώσου ασθενή επιχείρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι εντατικολόγοι της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»...
Η διαδικασία του «ξυπνήματος» του 12χρονου κύλησε ομαλά και εκτός απροόπτου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο.
Το επόμενο ιατρικό βήμα είναι η αποσωλήνωση του παιδιού. Σε ιατρικό συμβούλιο που έγινε σήμερα στο νοσοκομείο από νευροχειρουργούς, ορθοπεδικούς και εντατικολόγους για την κατάσταση του μικρού ασθενή, προγραμματίστηκε, επίσης, ο μικρός Ρώσος να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε ορθοπεδική επέμβαση για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι – ένα από τα 22 τραύματα που δέχθηκε στο σώμα του το άτυχο παιδί από τον Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου.
Πρόκειται για βλάβη του τένοντα, που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει τέσσερα τραύματα σχεδόν στο ίδιο σημείο στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο, οι γιατροί δεν μπορούν να πουν ακόμη με σιγουριά αν τα τραύματα θα έχουν κινητικές συνέπειες στο 12χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου