Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σκορπιός: Τίτλοι τέλους μιας θρυλικής εποχής

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τίτλοι τέλους για τη θρυλική εποχή που το νησάκι Σκορπιός βρισκόταν στα χέρια ενός Ωνάση. Πλεόν, ιδιοκτήτης του νησιού είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα. Μάλιστα, όπως φαίνεται οι νέοι ιδιοκτήτες δεν έχασαν στιγμή και ξεκίνησαν τις εργασίες στο Σκορπιό προκειμένου να τον διαμορφώσουν όπως εκείνοι θέλουν και φυσικά να προλάβουν και το καλοκαίρι.
Από το πρωί φορτηγά πηγαινοέρχονται φορτωμένα στα φέρι μπόουτ και καταλήγουν στο Μεγανήσι. Μεταφέρουν σκουριασμένα αντικείμενα αλλά και τα πανάκριβα έπιπλα του Αριστοτέλη Ωνάση...

Ο Σκορπιός μπαίνει πλέον στη νέα του εποχή και ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε ένα νησί επίδειξης δύναμης και πλούτου. Την αγορά έκανε η ίδια από την 28χρονη εγγονή του Ωνάση, Αθηνά, όπως μετέδωσε το Reuters. Σύμφωνα με το ειδησοεγραφικό πρακτορείο, η κόρη του μεγιστάνα αγόρασε κι ένα μικρό γειτονικό νησί, το νησάκι Σπάρτη.
Ο δήμαρχος Μεγανησίου πάντως ανησυχεί και ελπίζει οι νέοι ιδιοκτήτες να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα της περιοχής. Ο Σκορπιός και όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα, είναι περιοχή φυσικού κάλλους όπου βασιλεύει η απλότητα και η ηρεμία. Δεν θέλουμε να γίνει εδώ Σεν Τροπέ ή διεθνής πασαρέλα. Άλλωστε, εδώ έχουν έλθει πολλοί διάσημοι άνθρωποι που έχουν σεβαστεί απόλυτα την περιοχή μας», πρόσθεσε.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το meganisinews είναι ενδεικτικές της κατάστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου