Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κατσίκα «ταξίδεψε» από την Κω στην... Κάλυμνο


Κατσίκα
«ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! Πονοκέφαλο στην αστυνομία έχει προκαλέσει η κλοπή μιας κατσίκας, η οποία χάθηκε από αγρόκτημα στην περιοχή Αντιμάχεια της Κω, μαζί με άλλα 18 ζώα και τελικώς βρέθηκε στην... Κάλυμνο!

Με την ανεύρεση του ζώου στο ποιμνιοστάσιο ενός 32χρονου κτηνοτρόφου στην Κάλυμνο, εξιχνιάστηκε η ζωοκλοπή που είχε γίνει στις 28 Μαρτίου. Παραμένει μυστήριο, όμως, που βρίσκονται τα υπόλοιπα 18 κατσίκια που είχαν κλαπεί, αλλά και με ποιο μέσο έγινε η μεταφορά του συγκεκριμένου που αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του και του αποδόθηκε…
Για παράνομο κυνήγι με όλους τους… δυνατούς τρόπους είχε βγει ένας ηλικιωμένος λαθροθήρας στην περιοχή Ασκληπειό της Ρόδου! Όμως, έπεσε πάνω σε θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου του νησιού που τον σταμάτησαν για έλεγχο, ερεύνησαν το αυτοκίνητό του και βρήκαν ένα νόμιμο κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια, αλλά και τέσσερις θηλιές για την παγίδευση λαγών και άλλα τόσα δόκανα για την παγίδευση μεγάλων ζώων!
Ο 80χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για παράνομη θήρα με παράνομα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου