Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κάτοικος Ιερισσού: Άρπαξαν το σύζυγό μου με τις πιτζάμες, μπροστά στα παιδιά


σύζυγος-συλληφθέντοςΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΑΓΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ                                              Έντονη είναι η διαμαρτυρία των κατοίκων της Ιερισσού, που μιλούν για «άγρια εισβολή» της αστυνομίας στα σπίτια τους...

Η σύζυγος ενός από τους συλληφθέντες περιέγραψε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου καρέ-καρέ τη σύλληψη του αντρός της από τους αστυνομικούς.
Όπως αναφέρει στις 3 τα ξημερώματα και ενώ κοιμόντουσαν σπίτι τους με το σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, άκουσαν θορύβους στην πόρτα. «Κάποιος προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα με σίδερο», είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε λέγοντας πως όταν πήγαν να ρωτήσουν στην πόρτα ποιος ήταν δεν τους απάντησαν αμέσως, παρά συνέχισαν να χτυπούν με το σίδερο και μετά τους ειδοποίησαν ότι ήταν από την αστυνομία. 
«Ο σύζυγός μου φώναξε ότι έχουμε τρία παιδάκια μικρά. Έσπασαν την πόρτα μπήκαν γύρω στα 6 άτομα με κουκούλες, τον άρπαξαν μπροστά στα μάτια των παιδιών μου όπως ήταν με τις πιτζάμες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο», περιέγραψε η ίδια και προσέθεσε ότι τα παιδιά, ηλικίας τρισίμισι, εξίμισι και 11 χρόνων φοβήθηκαν ιδιαίτερα.
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί η δήλωση της γυναίκας ότι δεν είχε βγει κάποιο ένταλμα σύλληψης προηγουμένως, ούτε είχαν ειδοποιηθεί με κάποιο χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου