Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αμβρόσιος: Ο Τσίπρας θα συμμαχούσε και με τον Διάβολο...


αμβρόσιος
ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ                                           Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, με ανάρτηση στο προσωπικό blog που διατηρεί, καλεί τους πιστούς να αποστασιοποιηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως θα μπορούσε να συμμαχήσει ακόμα και με τον Σατανά...
, κάτι που άλλωστε είναι πολύ κοντά, σύμφωνα με τον μητροπολίτη, στα όσα δήλωνει και ο ίδιος ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ! Χαρακτηρηστικά μάλιστα, αναφέρει πως η ιδεολογία της Αριστεράς εχθρεύεται τον Θεο, ενώ η "δεξια" ιδεολογία τουλάχιστον θεωρητικά, τον σέβεται. Κλείνοντας, για να μην βιαστεί κανείς να τον χαρακτηρίσει υπέρμαχο της Χρυσής Αυγης, τονίζει πως είναι  απολίτικος και ακομμάτιστος κι εχθρός όποιου δε σέβεται την Εκκλήσία.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του μητροπολίτη Καλαβρύτων:
«Η δεξιά ιδεολογία, θεωρητικά τουλάχιστον, σέβεται το Θεό, ενώ η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό! Ο κ. Τσίπρας άλλωστε δεν το έκρυψε: Θα πάει και με το Διάβολο, μας είπε πρόσφατα! Σας ερωτώ λοιπόν: Προσεγγίζοντας εσείς μεν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ τον Διάβολο, σε τίνος τα χωράφια έχετε προσεγγίσει; Οπωσδήποτε όχι του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Αδελφοί μου εν Χριστώ, συνέλθετε! Τις κοινωνία Χριστού προς Βελίαρ; Με σεβασμό προς το πρόσωπό Σας, σας παραπέμπω στα λόγια του Απ. Παύλου: "Μη γίνεσθε ετεροζυγούντες απίστοις! Τις γαρ μετοχή δικαιοσύνη και ανομία; τις δε κοινωνία φωτί προς σκότος; τις δε συμφώνησις Χριστώ προς Βελίαλ; ή τις μερίς πιστώ μετά απίστου;" (Β΄Κορινθ. 6, 14-15). Σκεφθήτε το'!Γράφοντας όλα αυτά ενδεχομένως να ισχυρισθείτε, ότι ανήκω στη Χρυσή Αυγή. Σας δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ! Είμαι Α-πολίτικος! Είμαι Α-κομμάτιστος! Ανήκω στην Εκκλησία μας ολόκληρος και ολοκληρωτικά! Όποιος σέβεται την Εκκλησία, τον δέχομαι, τον αγαπώ, τον προστατεύω! Όποιος όμως μάχεται και αντιμάχεται την Εκκλησία τον τοποθετώ απέναντί μου, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν ανήκει! Στη Δεξιά, στο Κέντρο, στην Αριστερά, στην Άκρα Αριστερά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου