Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Αντρίκος «καίγεται» και θέλει εκατομμύρια…

Αντρίκος-ΠαπανδρέουΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ...
Είναι θράσος απύθμενο να λέγεσαι Αντρίκος Παπανδρέου και να εμφανίζεσαι στα δικαστήρια ως ενάγων κατά Έλληνα βουλευτή και αρχηγού κόμματος σήμερα...

Είναι θράσος η απαίτηση για καταβολή εκατομμυρίων (1,3 και με τόκους άνω των 2) για την «τιμή». Είναι θράσος, διότι ο Αντρίκος λέγεται Παπανδρέου και δέχτηκε και έγινε καθηγητής στο Μακεδονίας και επί Τσεκούρα πρύτανη είχε λαμπρή εξέλιξη.
Είναι θράσος γιατί ο Ανδρέας είχε πει για τον Τσεκούρα… Και είχε γίνει έρευνα για τον Τσεκούρα και το παραπεμπτικό βούλευμα του κοινοποιήθηκε λίγα 24ωρα μετά την… παραγραφή. Και αφού γλύτωσε, νάτος και ο Αντρίκος… Είναι θράσος, γιατί ο Αντρίκος παντρεύτηκε και η σύζυγός του βρέθηκε ιδιοκτήτρια του σπιτιού των Κιοσέογλου στην Πάτμο. Αγορά, ντε… Ποιοι είναι οι Κιοσέογλου; Μα, αυτοί που τους ρύθμισε τα οικονομικά ο Ανδρέας, ντε… Είναι θράσος, γιατί ο Αντρίκος και ο Νίκος εμπλέκονται και με ΜΚΟ και με Ιδρύματα (Παπανδρέου) που σιτίζονται από το πρυτανείο… Είναι θράσος, εντέλει, γιατί είναι μέλη δυναστείας.
Γι’ αυτό Αντρίκο, πάρε μια στροφή και κοίτα να μάθεις πώς ακριβώς δημιουργήθηκε η έπαυλη της Μαργαρίτας, πώς λειτουργεί και τα λοιπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου