Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ομολόγησε ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας στην Ξάνθη


ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος που σημειώθηκε στην Ξάνθη και προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας στο πανελλήνιο ξετυλίχτηκε, καθώς ο άντρας που βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης από το απόγευμα της Πέμπτης, ομολόγησε ότι είναι ο δράστης τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής...

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, που ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας και ο οποίος διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή.
Όπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή του άρεσε και στη συνέχεια την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ την έπιασε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της.
Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.
Επίσης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα λίγη ώρα πριν το έγκλημα, κοντά στο σπίτι της κοπέλας μεθυσμένο, ενώ κάμερες τον κατέγραψαν να ακολουθεί το θύμα και τη φίλη της όταν περπατούσαν στο δρόμο.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας τον έβγαλαν από το σπίτι του με χειροπέδες.
Το παρελθόν του δράστη ενίσχυσε εξαρχής ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.
Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης
«Ό,τι κι αν γίνει, ακόμη κι αν τον φυλακίσουν, η αδερφή μου δε γυρίζει πίσω» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της άτυχης κοπέλας στο ThrakiToday.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους. Δεν είχε σχέση, όπως είπε. Η κοπέλα ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου προσπαθούσε να βρει δουλειά.
«Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ένα χαμογελαστό παιδί. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της», λέει.
«Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί. Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν.
Είχε όνειρα αλλά της τα έκοψε ένας αλήτης. Δεν θα ήταν η Ζωή, θα περνούσε κάποια άλλη, αυτό ήταν. Για μένα το να μπει φυλακή αυτός που το έκανε και να βγει δεν έχει κανένα νόημα. Και να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν η αδελφή μου πίσω δεν γυρίζει αυτό ήταν».
Ο τραγικός αδελφός της 34χρόνης ήταν εκείνος που κάλεσε την Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά, νομίζοντας ότι είχε πάρει φωτιά κάποιο μηχανάκι. Δε μπορούσε να φανταστεί πως η αδερφή του είχε καεί ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου