Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το ΣΔΟΕ κάνει φύλλο και φτερό τον Καρατζά…


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Εμείς τα γράφαμε εδώ και καιρό και τότε ο μας απειλούσαν με αγωγές. Τώρα πλησιάζει η ώρα που ο διευθυντής του γραφείου του Νικήτα Κακλαμάνη και συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Σωτήρης Καρατζάς, θα λογοδοτήσει στις Αρχές και θα πρέπει να απαντήσει πώς απέκτησε...
τα σπίτια στο Κολωνάκι, εξοχικά στο Μάρμαρι Ευβοίας και την ιδιόκτητη παραλία στην Ελαφόνησο…

Γιατί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ (δείτε το σχετικό βίντεο), μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει λογαριασμοί και η έρευνα του ΣΔΟΕ βρήκε κάποιες «σκιές» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε αγορές σε ακίνητα. Τώρα το ΣΔΟΕ κάνει φύλο και φτερό τα περιουσιακά στοιχεία του Σωτήρη Καρατζά και όχι μόνο. Ερευνά τα περιουσιακά και της συζύγου του και του αδερφού της Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη.

Πάρα πολύ σύντομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νέα στοιχεία από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη θα δουν το φως της δημοσιότητας, για τον Σωτήρη Καρατζά, τη σύζυγό του και τον αδερφό της, οι οποίοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ακολουθούσαν τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη σε όλες τις δημόσιες θέσεις τις οποίες αυτός κατείχε. Ως βουλευτής, ευρωβουλευτής, δήμαρχος Αθηναίων και ξανά βουλευτής.


Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου