Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου-Ντινόπουλου


«ΒΑΡΙΕΣ» ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ON AIR
Μία άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση ανάμεσα στον δημοσιογράφο, κ. Χατζηνικολάου και τον βουλευτή της ΝΔ, κ. Ντινόπουλο, έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης, κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής.


Μάλιστα, ειπώθηκαν «βαριές» κουβέντες ανάμεσα στους δύο άνδρες. Η όλη συζήτηση οξύνθηκε με αφορμή το δημοσίευμα που εμπλέκει τον κ. Μεϊμαράκη και τους δύο πρώην υπουργούς της ΝΔ σε υπόθεση διαφθοράς.

Η εν λόγω λογομαχία ξεκίνησε όταν ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε πως δεν ήταν ορθή η απόφαση της εφημερίδας να δημοσιεύσει τις καταγγελίες, καθώς δεν είχε εξακριβωθεί η εγκυρότητά τους.

Ο κ. Χατζηνικολάου ανταπάντησε λέγοντας πως «η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο και θα ήταν πρωτοσέλιδο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε»

Ύστερα, τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο κ. Χατζηνικολάου αντεπιτέθηκε στον βουλευτή λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής»

Η συζήτηση εκτροχιάστηκε εντελώς, με τον κ. Ντινόπουλο να απαντά «Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο».

Ο κ. Χατζηνικολάου ολοκλήρωσε την συζήτηση χαρακτηρίζοντας τον κ. Ντινόπουλο «θλιβερό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου