Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Εγώ είμαι ο Γέροντας Παστίτσιος» (φωτό)


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ»
Έγινε γνωστός μέσα από την ιστοσελίδα που δημιούργησε στο facebook με το όνομα… Γέρων Παστίτσιος!
Ο 27χρονος που έγινε το πρόσωπο των ημερών, αποκαλύπτεται και μιλάει ανοιχτά στο «Κουτί της Πανδώρας» απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν.
Ο ίδιος τόνισε πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Γέροντα Παΐσιο, αλλά να σατιρίσει τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για διάφορες προφητείες και θαύματα, που σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και οι άνθρωποι της εκκλησίας αναφέρουν ότι δεν έγιναν ποτέ, ενώ κάποιοι με τα ψέματά τους πλουτίζουν.
Ο «Παστίτσιος» μίλησε ακόμη και για το περίφημο θαύμα, το οποίο αναπαράχθηκε από δεκάδες blogs και sites και το οποίο όπως λέει το προώθησε προκειμένου να δείξει το πόσο ευκολόπιστοι είναι κάποιοι αλλά και το πόσο αναξιόπιστα είναι τα blogs.
Στην συνέντευξή του ο 27χρονος, αναφέρει ακόμη το πώς κινήθηκαν οι Αρχές προκειμένου να τον συλλάβουν και υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι αυτό που ενόχλησε πιο πολύ ήταν η τρομακτική δημοφιλία που απέκτησε η σελίδα τον τελευταίο μήνα, καθώς εδώ και ένα χρόνο λειτουργούσε δίχως κανένα πρόβλημα. Και σημειώνει ότι όλα έγιναν επειδή δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα ουσιώδη που απασχολούν την καθημερινότητα και βρήκαν την περίπτωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου