Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τι τρέχει με Σαμαρά-Κακλαμάνη


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...
Κοινό μυστικό αποτελεί στη Ν.Δ. ότι οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Νικήτα Κακλαμάνη δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές...
Παρά το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων είχε ακολουθήσει τον κ. Σαμαρά στο εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης, δεν κατάφεραν να βρουν κοινό βηματισμό.

Ο κ. Κακλαμάνης στήριξε στην κούρσα της διαδοχής το 2009 την Ντόρα Μπακογιάννη και παρά το γεγονός ότι ξαναμπήκε στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. το κλίμα δε βελτιώθηκε.
Όσοι γνωρίζουν λένε πως η απόφασή του κ. Κακλαμάνη να διεκδικήσει το αξίωμα του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής έχει κάνει έξω φρενών τον πρωθυπουργόΗ τακτική του πρώην δημάρχου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους σχεδιασμούς του Μαξίμου που θέλει για τη θέση ένα στέλεχος που δεν θα είναι επικεφαλής όπως για παράδειγμα ο γνωστός συνδικαλιστής Φίλιππος Ταυρής.
Το Μαξίμου για την ώρα μπορεί να μη δίνει χρίσμα και να μετέθεσε την εκλογή του νέου γραμματέα για τα τέλη Αυγούστου, αλλά το σίγουρο είναι πως ο κ. Κακλαμάνης παίζει με τη φωτιά.
Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση είναι εξαιρετικά ρευστή και ουδείς είναι σε θέση να πει ποια θα είναι η αντίδραση του πρωθυπουργού εάν ο βουλευτής της Αʼ Αθηνών επιμείνει στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου