Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Δεν έχουν μόνο οι Έλληνες «μαϊμού» επιδόματα


ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ... ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ!
Αίσθηση έχει προκαλέσει η περίπτωση της 53χρονης Rose Jones από την Βρετανία, η οποία υποστήριζε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την σπονδυλική της στήλη για να λαμβάνει επίδομα αναπηρίας. Ωστόσο, οι φωτογραφίες της άλλα αποδεικνύουν…
Η γυναίκα πρόλαβε να εισπράξει τουλάχιστον 190.000 ευρώ πείθοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας της πως είχε μεγάλο πρόβλημα υγείας που την ανάγκαζε να μένει καθηλωμένη στο κρεβάτι.
Εκτός από το πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη που την ακινητοποιούσε, η 53χρονη υπέφερε, όπως έλεγε, και επειδή είχε πάθει εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθίσει σε καρέκλα ή να ανέβει σκάλες.
Ο σύζυγός της ζήτησε τη βοήθεια του βρετανικού κράτους για να τα βγάλουν πέρα…
Ωστόσο το ζευγάρι, όπως αποκαλύφθηκε, ζούσε μάλλον στην πολυτέλεια και ταξίδευε σε εξωτικά μέρη- μεταξύ άλλων Μαλδίβες και Ινδονησία- όπου απολάμβανε τη θάλασσα κάνοντας καταδύσεις.
Σύμφωνα με το δικαστήριο, τα ταξίδια του ζεύγους χρηματοδοτούνταν από τα… επιδόματα που έπαιρναν, η μία για τα προβλήματα υγείας και ο άλλος για τη φροντίδα ανήμπορου ατόμου και μάλιστα για διάστημα 16 ετών!
Αυτό το περιστατικό και χιλιάδες άλλα αποτελούν την απόδειξη πως δεν είναι μόνο οι Έλληνες που κάνουν… απατεωνιές και ότι κακώς μας έχουν βγάλει αυτή τη φήμη!
Δείτε τις φωτογραφίες






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου