Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Bρώμικα παιχνίδια με την υγεία του Σαμαρά


ΥΠΟΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΕΥΠ
Η μία την άλλη διαδέχονται οι αθλιότητες για την κατάσταση  της υγείας του Αντώνη Σαμαρά.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών και τις επίσημες  ενημερώσεις  ότι  η  πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται  ομαλά  και  μάλιστα παρουσιάζει  πιο γρήγορη βελτίωση από το αναμενόμενο κάποιοι συνεχίζουν τις αθλιότητες.
Συμφωνα με δημοσιεύματα  που αναπαράγονται  δυστυχώς και από μερίδα του διεθνούς τύπου ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει μετεγχειρητικές επιπλοκές  γι’ αυτό  και αύριο θα μεταβεί ξανά στο Αττικό  νοσοκομείο  ενώ   ο οργανισμός  του  είναι εξαντλημένος.
Οι  φήμες αυτές  διακινούνται από συγκεκριμένα  κέντρα  τα  οποία  έχουν   εντοπιστεί από  την ΕΥΠ και αποσκοπούν στην άσκηση πίεσης  για την  εκ  νέου αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος.
Ήδη ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει συναντηθεί  με αξιωματούχους του υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη   από τους   οποίους ζήτησε αυξημένη επιτήρηση.
Από τέτοια σενάρια άλλωστε επηρεάζονται  οι διεθνείς χρηματαγορές   όπως φάνηκε  ξεκάθαρα  μία ημέρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής   όπου  η φήμη για την υγεία του έπληξε σοβαρά το ευρώ  έναντι του δολαρίου.
Αξίζει να σημειωθεί  ότι για την κατάσταση έχουν ενημερωθεί  και  οι εισαγγελικές αρχές  που παρακολουθούν στενά την  υπόθεση.
Ο πρωθυπουργός   είναι υγιής  αλλά λόγω της δύσκολης εγχείρισης ενδέχεται να ματαιώσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για  μερικές μέρες ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου