Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πόρτα σε Καμμένο και Κοινωνική συμφωνία



ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ
Ενοχλημένοι εμφανίζονται στο Άρμα Πολιτών από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που του θέλουν να συνεργάζονται με τους Ανεξάρτητους
Έλληνες και για το λόγο αυτό η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεργαστεί εκλογικά με κεντροδεξιά παράταξη.


Το ίδιο ισχύει και με το κόμμα Κατσέλη – Καστανίδη , καθώς, όπως υποστηρίζουν στο «Άρμα Πολιτών» ενδιαφέρονται για συνεργασία με κόμματα και παράταξης του κεντροαριστερού χώρου με αντιμνημονιακό χαρακτήρα.
Συνεπώς, σύμφωνα με πληροφορίες του paraskhnio.gr, προς συζήτηση βρίσκεται η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ευρύτερη εκλογική συνεργασία και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Υπάρχουν επαφές σε θετικό κλίμα και υπολογίζεται ότι τη Δευτέρα θα αποφασίσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο.
Στο «Άρμα πολιτών» υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στον αντιμνημονιακό χαρακτήρα των προτάσεων , αρκεί η συνεργασία να είναι αυτόνομη και ισότιμη και όχι να γίνει το Άρμα Πολιτών άλλη μία συνιστώσα της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου