Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτική πλατφόρμα βγάζουν οι επτά νέοι «λοχαγοί» του ΠΑΣΟΚ

ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ(;)
Δυναμική παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει η κίνηση των 7 νέων λοχαγών, την οποία συγκροτούν δύο αναπληρωτές υπουργοί και πέντε υφυπουργοί, όλοι της νεώτερης γενιάς του Κινήματος...

Οι «7» συνεδριάζουν αυτοί την ώρα στο γραφείο του Γιώργου Πεταλωτή προκειμένου να διαμορφώσουν κείμενο πολιτικής παρέμβασης, που θ απαντούν στις «προκλήσεις των καιρών», στις «ανάγκες της χώρας» και θα προτείνει νέους δρόμους για το «αύριο της προοδευτικής παράταξης».

Οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, Υγείας Μάρκος Μπόλαρης και Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας συνεδριάζουν για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα και ενώ στο μεταξύ είχαν επαφές με πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που εμφορούνται από τις ίδιες ιδέες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «7» είχαν και κρίσιμες επαφές για το καθαυτό θέμα της διαδοχής, καθώς προσανατολίζονται να λάβουν ανοιχτά θέση, με πολιτικά τεκμηριωμένη άποψη. Δεν είναι ωστόσο βέβαιο για το πότε θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου