Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Υπάρχει ελπίδα» δηλώνει ο Σαμαράς

ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ, ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Για 45 περίπου λεπτά συνομιλούσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον οποίο επισκέφτηκε στο προεδρικό μέγαρο προκειμένου να τον ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι του στη Ρωσία...

Ο κ Σαμαράς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας, τόνισε πως η Ελλάδα ακόμα μετράει στο εξωτερικό και ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε την κρίση, επισήμανε κατά τη συνομιλία του με τον με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Όλα αυτά τα ταξίδια μου στο εξωτερικό ένα στόχο έχουν, ένα σκοπό: να βοηθήσω να ξεπεράσει η Ελλάδα αυτές τις δραματικές σημερινές δυσκολίες με κάθε τρόπο», ανέφερε ο κ. Σαμαράς με αφορμή τη συνάντησή του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια πρόσθεσε:

«Θέλω να σας πω ότι διαπιστώνω ότι, παρά το πράγματι βαρύ κλίμα που υπάρχει, η Ελλάδα ακόμα μετράει». «Η Ελλάδα μετράει και θα βγούμε από την κρίση», εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ, καθώς όπως είπε, «υπάρχει ελπίδα».

Να σημειωθεί ότι φεύγοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ Σαμαράς μετέβη στα γραφεία του κόμματος όπου και συσκέπτεται με στενούς του συνεργάτες για τα σοβαρά ζητήματα που καλείται να επιλύσει άμεσα η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου