Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παπαϊωάννου: Καμία συγκάλυψη, καμιά συναλλαγή

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ
Μάλλον αλλού ζούμε εμείς και αλλού τα στελέχη της κυβέρνησης. Θεωρούν ότι μπορούν να πουλούν κουτόχορτο. Όμως εμείς θυμόμαστε ότι μέχρι χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μαζί με τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο είχαν σκοπό να αντικαταστήσουν τους Οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη...


Παρ'όλα αυτά, και ενώ δεν έχουμε μάθει ποιο είναι το παρασκήνιο της απόσυρσης των παραιτήσεών τους, ο κ. Παπαϊωάννου έρχεται να μας διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κουκούλωμα στην όλη υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Με αφορμή σχόλια περί συγκάλυψης και συναλλαγής στην υπόθεση των δυο Αντεισαγγελέων Εφετών του Οικονομικού Εγκλήματος, η Κυβέρνηση δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, για τον απλό λόγο ότι η διαχείριση της όλης υπόθεσης αφορά αποκλειστικά και μόνο στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Επαναλαμβάνω ότι η διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου του θεσμού του Οικονομικού Εισαγγελέα είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Κυβέρνησης και της Βουλής, που για τα θέματα αυτά λαμβάνει πάντα υπόψη και τη γνώμη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».

ΥΓ: Όταν σας απειλούν, ουσιαστικά, ότι θα μιλήσουν με ονόματα και την επόμενη ημέρα επιστρέφουν στη θέση τους, τι στο καλό μπορεί να σημαίνει;

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ?? ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΙΣΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή