Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Χαρούμενο το νέο έτος;

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012
(Αναδημοσίευση από:paraskhnio.gr)
Καθώς το 2011 μας αποχαιρετά και δίνει τη θέση του στο 2012,η τύχη της χώρας κρέμεται από μια κλωστή και οι Έλληνες αντιμετωπίζουν το μέλλον με δυσπιστία και απαισιοδοξία...


Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται στη μεγάλη δημοσκόπηση του Παρασκηνίου, στην οποία εσείς δώσατε την δική σας απάντηση στο ερώτημα: «Ποιά η αίσθησή σας για τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ημέρες;»

Να σημειωθεί πως όχι μόνο οι πολίτες αλλά και οι πολιτικοί εκτιμούν ότι το 2012 θα είναι χειρότερο από το 2011. Χαρακτηριστική είναι η πρόβλεψη της Γενικής Γραμματέας της ΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, η οποία παραδέχτηκε πως το νέο έτος θα είναι «πολύ χειρότερο» και δεν είναι οι μόνοι. Συλλήβδην πρόσωπα του πολιτικού σκηνικού κρίνουν πως το μέλλον είναι αβέβαιο.

Τα νούμερα από τη δημοσκόπηση του Παρασκηνίου μιλάνε από μόνα τους...

Μόλις το 2,98% εκτιμά πως το 2012 θα είναι καλύτερα από το 2011, ενώ το 3,57% πιστεύει πως το 2012 δεν θα αλλάξει τίποτα.

Και ιδού! Η συντριπτική πλειονότητα, σύνολο 92,26%, εκτιμάει πως το νέο έτος θα είναι χειρότερο, ενώ μόλις το 1,19% απάντησε πως του είναι αδιάφορο!

Συμπέρασμα: Οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε πως το νέο έτος επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και ο δρόμος... δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα!

Σίγουρα η Ελλάδα θα δοκιμαστεί σκληρά και θα χρειαστεί να περάσει από πολλά εμπόδια.

Γι'αυτό... υπομονή Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου