Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ανθίζουν πάλι τα τρομοκρατικά σενάρια


ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ;
Συναγερμός σήμανε τα τελευταία 24ωρα στις αρχές ασφαλείας, καθώς οι αναφορές από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κάνουν λόγο για σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα που θα έχει ως στόχο να πλήξει την καρδιά του πολιτικού συστήματος της χώρας...

Η εφημερίδα Έθνος επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι «κοριοί» των αρμόδιων υπηρεσιών εντόπισαν ύποπτους διαλόγους και κωδικοποιημένα μηνύματα που περιγράφουν την πρόθεση για επικείμενο χτύπημα στην Αθήνα. Τα στοιχεία διασταυρώθηκαν από τους ειδικούς και εκτιμήθηκε πως πρόκειται για αξιόπιστα και πολύ σοβαρά δεδομένα που χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης και ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας.
Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για προετοιμασία μεγάλης επίθεσης που θα προκαλέσει πλήγμα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος. Η Αντιτρομοκρατική ενημέρωσε τα ανώτατα στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ακολούθησε επικοινωνία σε ανώτατο επίπεδο με κορυφαίους παράγοντες των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, προκειμένου να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και κτίρια και άνθρωποι να τεθούν υπό "ασφυκτική" προστασία ενώ συστήθηκε εχεμύθεια και απόλυτος έλεγχος των διαρροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου