Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σύζυγος ποδοσφαιριστή έπιασε τον άντρα της με τραβεστί!

ΤΑ "KINKY" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ!

Γνωστός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα Α’ Εθνικής της Κύπρου έγινε τσακωτός από την γυναίκα του την ώρα που επιδιδόταν σε «περίεργα» ερωτικά παιχνίδια με μία τραβεστί...

Πρόκειται για γνωστό ποδοσφαιριστή της μεγαλονήσου, ο οποίος δεν ξεπερνά τα 27 και μάλιστα είναι γνωστός καρδιοκατακτητής αν και παντρεμένος. Ο νεαρός όμως δεν είχε δώσει δικαιώματα  μέχρι στιγμής στην γυναίκα του και ήταν υπόδειγμα συζύγου.
Όλα αυτά μέχρι πριν από δύο βδομάδες όταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή έφυγε από την Λευκωσία, όπου διαμένουν, για να παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων στην Πάφο. Τότε ο ποδοσφαιριστής βρήκε ευκαιρία να εξασκήσει το αγαπημένο του χόμπι καλώντας μία τραβεστί στο σπίτι του.
Έλα όμως που τα σεμινάρια για την σύζυγο δεν πήγαν τόσο καλά, οπότε αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι για να προλάβει να περάσει  λίγο χρόνο με τον άντρα της ο οποίος σε δύο μέρες θα ξαναέφευγε για παιχνίδι με την ομάδα του. Ο «παιχνιδιάρης» ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει ασθένεια και δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του.
Η γυναίκα του, λοιπόν έφτασε στο σπίτι, πολύ νωρίτερα από ότι την περίμενε και τον έπιασε στα πράσα με την τραβεστί, ερωμένη του. Αυτή την ιστορία διηγήθηκε η γυναίκα στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον και σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ, ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή