Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Άνδρας απειλούσε τις γυναίκες λεωφορείου: «Θα σας γ...ω όλες εδώ μέσα»

ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΨΑΛΙΔΙΣυγκλονισμένοι πρέπει να είναι οι επιβάτες του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 20:00 από Αθήνα προς Λαμία, με τις σκηνές τρόμου που έζησαν...

Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτης στο lamiareport.gr, μέσα στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα, η πλειοψηφία αυτών γυναίκες. Μόλις το όχημα βγήκε στην Εθνική Οδό, ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών περίπου άρχιζε να σχίζει τα ρούχα του και να φωνάζει «Φέρτε μου ένα καλό μ.... να το γ..... . Θα σας π..... όλες εδώ μέσα και μετά θα κάτσω να με γ..... και εμένα, όλοι οι άντρες», ενώ εν τέλει έμεινε με το εσώρουχο. Μάλιστα, στο πεσμένο μπουφάν του άνδρα μια άλλη επιβάτης διέκρινε ένα ψαλίδι και κατάφερε με το πόδι της να το σπρώξει κάτω από τα καθίσματα.

Οι επιβάτες, ο οδηγός και ο εισπράκτορας "πάγωσαν" βλέποντας τον άνδρα να ωρύεται και να σχίζει τα τα καθίσματα και τα μαξιλαράκια, προκαλώντας καταστροφές στο λεωφορείο και κάλεσαν την αστυνομία. Το όχημα, που πήγαινε πολύ σιγά, κάποια στιγμή σταμάτησε, με τον άνδρα να φωνάζει ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη.

Το περιστατικό διήρκεσε πάνω από 40 λεπτά, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να συλλαμβάνουν τον άνδρα με την άφιξή τους στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου