Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κάλπες και όχι δημοψήφισμα ζητά η ΝΔ

ΤΑΧΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ
(αναδημοσίευση από το paraskhnio.gr)
Φωτιές έχει ανάψει στην πολιτική σκηνή της χώρας η προαναγγελία του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση με τη ΝΔ να τονίζει πως η λύση η είναι οι εκλογές. Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε ταχεία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια (12.00) για να ζητήσει εκλογές...

Παράλληλα, προσφυγή στις κάλπες αντί δημοψηφίσματος σε μία σύμβαση οι όροι της οποίας δεν έχουν καθοριστεί ζητά η Νέα Δημοκρατία, για συμψηφισμό των «διαφορετικών όχι» κάνει λόγο το ΚΚΕ, εκλογές ζητά και το ΛΑΟΣ, για «ευτελισμό των δημοκρατικών διαδικασιών κάνει λόγο ο Συνασπισμός. Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας στο MEGA ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές υποστηρίζοντας πως το δημοψήφισμα που προκαλεί ο κ Παπανδρέου είναι διχαστικό.

Σύμφωνα με τον κ Μιχελάκη ο κ. Παπανδρέου θέλει να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία αλλά πατάει γκάζι και οδηγείται στον γκρεμό, ενώ το ΠΑΣΟΚ αφού δεν βρήκε συνένοχους στη ΝΔ θέλει τώρα συνένοχους τον ελληνικό λαό.

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό η ΝΔ δεν θα παραστεί στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης στη Βουλή όπου ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τα κόμματα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου