Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συναντήσεις Παπανδρέου με Βαν Ρομπάι και Σαρκοζί

Mε τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί θα συναντηθεί σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ νωρίτερα θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμπαν Βαν Ρομπάι και την πρωθυπουργό της Σλοβακίας...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος, χθες, βρέθηκε στην Πολωνία, στο δείπνο των ηγετών της ΕΕ και της Ανατολικής Συνεργασίας που έλαβε χώρα στη Βαρσοβία, τάχθηκε υπέρ της προώθησης της "Ανατολικής Συνεργασίας" με την ΕΕ μέσω ενός συγκεκριμένου πλαισίου αξιών και κανόνων.

Στο περιθώριο του δείπνου ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ την οποία και συνεχάρη για την υπερψήφιση από το γερμανικό κοινοβούλιο των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου.

Επίσης ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τους πρωθυπουργούς της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και Ισπανίας, τον αντιπρόεδρο του Ην. Βασιλείου καθώς και με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν.

«Οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης και το πλαίσιο αυτό και μόνον αυτό, καθορίζει τη δράση μας», τόνισε ο κ.Παπανδρέου, μιλώντας χθες στο υπουργικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου