Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Βουλγαράκης: «Ήρθε η ώρα να μιλήσω για την πτώση Καραμανλή!»

Αρχίζουν σιγά, σιγά τα «όργανα» στη Νέα Δημοκρατία για την περίοδο της γαλάζιας διακυβέρνησης που έκλεισε τον κύκλο της με πρόωρες εκλογές και την ήττα του Κώστα Καραμανλή το 2009...

Αρκετοί απο τους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου έχουν ξεκινήσει να γράφουν βιβλία, ενώ άλλοι ετοιμάζονται να μιλήσουν και δημοσίως για το παρασκήνιο της «πτώσης» του Καρμανλή. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου έγραψε πριν λίγες ώρες: «Είχα πει παλαιότερα ότι όταν κατακάτσει ο κουρνιαχτός και ο κόσμος θα μπορεί να ακούσει ανεπηρέαστα αλήθειες, θα λεχθούν τα πράγματα με το όνομα τους και θα φανεί η αλήθεια και για την πτώση Καραμανλή και για την απαξίωση των συνεργατών του. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα…»

Ωστόσο, το πρών πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ δεν ξεκαθαρίζει αν αναφέρεται στο βιβλίο που και αυτός ετοιμάζει για τα χρόνια των κυβερνήσεων Καραμανλή, ή αναμένεται να εμφανισθεί σε κάποια τηλεοτπική συνέντευξη.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της σχετικής εισαγγελικής έρευνας σύμφωνα με το οποίο πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του τέως πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων την περίοδο 2004 - 2005, φέρεται να βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία στην Αθηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου