Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι ταξιτζήδες

iefimerida.gr
Κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας και όπως ανακοίνωσαν, θα αποκλείσουν από τις 8.00 το πρωί τα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου...

Ο αποκλεισμός θα γίνει συγκεκριμένα στο ύψος του Αντιρρίου και τα διόδια του Ρίου, στο ύψος της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης, οι αποκλεισμοί θα είναι επ΄ αόριστον.Οι ιδιοκτήτες ταξί προχώρησαν και χθες στο άνοιγμα των διοδίων στην γέφυρα και στο Ρίο, αφήνοντας τους οδηγούς να περνούν, χωρίς να πληρώνουν.

Ακόμη ετοιμάζονται να δημιουργήσουν κυκλοφοριακή ασφυξία στην Αθήνα, κινούμενοι με χαμηλές ταχύτητες σε βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Στις 10 το πρωί θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Μεταφορών διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει εδώ και τώρα σε απαντήσεις στα αιτήματά τους.

Δεν αποκλείουν μάλιστα και άλλες κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα οι οποίες θα γίνονται απροειδοποίητα καθώς οι κατά τόπους οργανώσεις θα συντονίζονται μέσω SMS. Στόχος είναι να υπάρξει ένα είδος "κλεφτοπολέμου" ώστε να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Ολα αυτά ήταν το αποτέλεσμα της επικράτησης των αδιάλλακτων οι οποίοι μάλιστα ζητούσαν να ενταθούν οι κινητοποιήσεις στη η συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί στο θέατρο Περοκε, το πρωί της Κυριακής.
Η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων αποφάσισε να καλύψει εμμέσως τις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα με τις καταλήψεις διοδίων, λιμανιών, αεροδρομίων, δημοσίων κτιρίων κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου