Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αναστάτωση στο Μονακό: Η νύφη πήγε να το... σκάσει

Μία μέρα πριν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Charlene Wittstock παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Αίθουσα του Θρόνου και στο πριγκιπάτο δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις φήμες ότι η νύφη πήγε να... το σκάσει όταν έμαθε πως ο γαμπρός ήταν «ατακτούλης»! ... 

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «L’ Express»,κατόπιν βασιλικής εντολής η αστυνομία σταμάτησε την πρωταθλήτρια κολύμβησης στο αεροδρόμιο της Νίκαιας την περασμένη Τρίτη, όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι της, στη Νότια Αφρική, με εισιτήριο χωρίς επιστροφή!

Κατά το δημοσίευμα -που διαψεύδεται από το παλάτι- η νύφη αναστατώθηκε με όσα έμαθε για τις «περιπετειούλες» του καλού της. Η 33χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα δέχτηκε απρόθυμα να μείνει, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει την άσκηση των καθηκόντων της!

Με ανακοίνωσή του, το παλάτι του Μονακό διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για «φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν σοβαρά την εικόνα του πρίγκιπα και, κατά συνέπεια, της δεσποινίδας Wittstock ώστε να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά σε ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Αλβέρτου δήλωσε πως θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του «L’ Express». «Αυτή η ιστορία είναι τρελή. Τα πάντα είναι κατασκευασμένα», πρόσθεσε.

Πάντως, είναι γνωστό πως ο 53χρονος Αλβέρτος έχει δύο εξώγαμα παιδιά -ηλικίας 6 και 9 ετών- που τα απέκτησε με την πρώην αεροσυνοδό της Air France, NicoleCoste και με την αμερικανίδα κτηματομεσίτρια Tamara Rotola. Επίσης, στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται σχέσεις με επώνυμες κυρίες, όπως οι Brooke Shields και Claudia Schiffer!

«Ο πρίγκιπας είναι έξω φρενών με τα δημοσιεύματα και θα λάβει νομικά μέτρα... Εκείνος είχε μια ταραχώδη προσωπική ζωή, και δεν χρειάζεται αυτό μόλις λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη μέρα του», δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή από το παλάτι.

Στο μεταξύ, το Μονακό έχει φορέσει τα καλά του για τον γάμο. Μετά την πολιτική τελετή της Παρασκευής, θα γίνει η θρησκευτική το Σάββατο και οι εορτασμοί θα κρατήσουν τρεις ημέρες, με θεάματα όχι μόνο για τους VIP προσκεκλημένους, αλλά και τους «κοινούς θνητούς»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου