Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κοτζιάς: Ο Γιώργος έστειλε άσχετους να διαπραγματευτούν το Μνημόνιο

Την παράσταση στην εκδήλωση για το βιβλίο του Αλέξη Μητρόπολου έκλεψε ένας πρώην πολύ στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο καθηγητής Νίκος Κοτζιάς που πέρασε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κυριολεκτικά γενεές δεκατέσσερις... 

Ο Κοτζιάς καταχειροκροτήθηκε ιδιαίτερα όταν είπε ότι ο κ. Παπανδρέου έστειλε άσχετους να διαπραγματευτούν (εννοώντας τον υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου) και προκάλεσε βροντερά γέλια όταν παρατήρησε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με τα χέρια κάτω, όταν ακόμα και αυτοί που έχουν παραδοθεί έχουν τα χέρια ψηλά. 

Εκρήξεις επιδοκιμασίας απέσπασε από το αντιμνημονιακό του ακροατήριο όταν παρατήρησε ότι η κυβέρνηση μας δουλεύει συνειδητά και ότι παράγει συνεχώς ψέμματα, ότι έβριζε τη χώρα και κατήγγειλε το λαό ως διεφθαρμένο και ότι μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ από εκπρόσωπο των μη προνομιούχων σε εκλαϊκευτή πολιτικών των τραπεζών και της διαπλοκής.

Βροντερά χειροκροτήματα ξέσπασαν όταν ο Κοτζιάς αναφέρθηκε στη συναίνεση και τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να κάνει συμμαχία «με αυτούς που στήσανε το βρώμικο '89 ενάντια στη Δημοκρατική Παράταξη και τώρα προσπαθούν να στήσουν το βρώμικο 2011 ενάντια στη χώρα», ενώ ζήτησε τη δημιουργία ενός κόμματος των θυμωμένων πολιτών για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου