Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Δένδιας, Κυριάκος και Χατζηδάκης στο στόχαστρο των σκληρών "προεδρικών"!

Ο TSILIADOROS ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μάχες χαρακωμάτων εξελίσσονται στο εσωτερικό της ΝΔ, ενόψει των ανακοινώσεων του προέδρου του κόμματος για το νέο σχήμα των τομεαρχών. Εδώ και ημέρες η ομάδα των σκληρών υποστηρικτών του Αντώνη Σαμαρά εξέφραζαν στο παρασκήνιο την κάθετή τους διαφωνία στο ενδεχόμενο ανάληψης κομβικών κομματικών θέσεων απο βουλευτές που απο την μία είχαν υποστηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές και απο την άλλη είναι εκφραστές της φιλελεύθερης τάσης της ΝΔ. Ωστόσο, οι αποφάσεις της γαλάζιας...

ηγετικής ομάδας ήταν ειλημμένες: να διαμορφωθεί ένα νέο σχήμα τομεαρχών, μέσα απο το οποίο να εκφράζονται όλες οι τάσεις του κόμματος.
Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε το ξέσπασμα του σκληρού πυρήνα των υποστηρικτών του Σαμαρά, τα μέλη του οποίου κάνουν πλεόν λόγο για επαναφορά στη ΝΔ των "μεσαιοχωριτών".... Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αναμένεται να... στοχοποιηθούν απο τους σκληρούς "προεδρικούς" τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και οι κ.κ. Νίκος Δένδιας και Κωστής Χατζηδάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου