Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μπακογιάννη για συνδυασμό "Μάχη για την Κρήτη": "Προσφέρουμε τον άλλο δρόμο"

Ο TSILIADOROS ΣΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ
Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, στηρίζοντας της περιοδεία των υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Γιαννουλάκη και τις δράσεις του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη". Σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη έδωσε έμφαση στα ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά μηνύματα που λαμβάνει για την πορεία του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη», καθώς πρόκειται για ένα κίνημα που προσφέρει ελπίδα με τεκμηριωμένες θέσεις...

και συγκεκριμένο πρόγραμμα. «Προσφέρουμε τον άλλο δρόμο. Από εδώ κάνουμε μια μεγάλη ρήξη στις παλιές λογικές και πρακτικές».
Ερωτηθείσα η κ. Μπακογιάννη για τις πρόωρες εκλογές απάντησε:
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι εκλογές διενεργούνται με λανθασμένο τρόπο. Ξεκίνησαν αυτοδιοικητικές και καταλήγουν με εκβιαστικά διλήμματα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Διλήμματα που βλάπτουν τη χώρα και την οικονομία και εν τέλει τον ελληνικό λαό. Λυπούμαι παρά πολύ διότι αποδεικνύουν ότι δεν διδάχθηκαν από την κρίση».
Σε σχετική ερώτηση που της ετέθη για το νέο κόμμα απάντησε:
« Στις 21 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η νέα μας προσπάθεια, με ανθρώπους που πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να αφήσει πίσω της τον παλιό κακό της εαυτό να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Ο Παύλος Μπακογιάννης έλεγε πολλές φορές ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Αυτό έχει γράψει και πάνω στο μνήμα του. Και όντως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό επικαλέστηκε και χθες ο κ. Παπανδρέου. Η πραγματικότητα είναι ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Πάνω από όλα, από οργανωμένα συμφέροντα και επιδιώξεις λίγων, ο λαός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου