Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μπακογιάννη: "Οι Κρητικοί θα στείλουν διπλό μήνυμα σε Παπανδρέου και Σαμαρά"!

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ
 
Ο TSILIADOROS ΣΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ
Επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε από την Κρήτη η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη, που περιόδευσε στο Λασίθι μαζί με τον ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειάρχη Δημ.Γιαννουλάκη, κατηγόρησε τον Γ.Παπανδρέου ότι "θέτει εκβιαστικά διλήμματα" και "προκαλεί αναστάτωση στην ελληνική οικονομία αλλά και διεθνώς με την εκλογική ρητορεία", ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι "εξετέθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξαιτίας της 'διγλωσσίας' που χρησιμοποίησε". Η κ. Μπακογιάννη συνόδευσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης...
στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην ανατολική Κρήτη, ξεκινώντας από τα Μάλια, το Βραχάσι και το Σίσι. Την κ. Μπακογιάννη συνόδευε ακόμα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Νεκτάριος Παπαβασιλείου.
Το απόγευμα το κλιμάκιο βρέθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον δήμαρχο Γιώργο Μηλιαρά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Γιαννουλάκης αλλά και η κ. Μπακογιάννη απηύθυναν χαιρετισμούς σε συγκέντρωση. Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι Κρητικοί σε αυτές τις εκλογές θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα: «Τόσο στον πρωθυπουργό που θέτει εκβιαστικά διλήμματα και προκαλεί αναστάτωση στην ελληνική οικονομία αλλά και διεθνώς με την εκλογική ρητορεία, όσο και στον κ. Σαμαρά, που εξετέθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξαιτίας της 'διγλωσσίας' που χρησιμοποίησε».
Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε, επίσης, ότι η περιοδεία ξεκίνησε από το Οροπέδιο Λασιθίου, μια από τις πιο όμορφες αλλά τις φτωχότερες περιοχές της Κρήτης, που έχει όμως πολλές δυνατότητες για την ανάπτυξή της. Από εδώ στέλνουμε το μήνυμα για τη μάχη της ανάπτυξης, υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι η ίδια αλλά και ο συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» δεν θα το βάλουν κάτω. «Θα δώσουμε τη μάχη της ανάπτυξης της Κρήτης και θα την κερδίσουμε». Διότι, όπως συνέχισε, κόντρα στο ρεύμα και παρά το γεγονός ότι η κρίση δεν έχει κάνει σοφότερες τις κομματικές ηγεσίες, «εμείς θα δώσουμε τη μάχη της συμφιλίωσης και της συνεργασίας, και πάνω από όλα, τη μάχη για την ανάπτυξη της Κρήτης για την επόμενη τετραετία». Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Ιεράπετρα και τη Σητεία και συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου