Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Καπνίζει πούρο, παίζει κομπολόι και τρώει... σκόρδα

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟΥ TSILIADOROU
Υπογράφει ως εκδότης, αλλά αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί "μπροστινούς". Τα τελευταία χρόνια… δραστηριοποιείται επιχειρηματικά (κάνει… δαγκωτικές, όπως λέει χαρακτηριστικά η πιάτσα) στη Θεσσαλονίκη, με… περιοδικές εκδόσεις εφημερίδων (δηλ. άλλοτε καθημερινές, άλλοτε εβδομαδιαίες, άλλοτε μηνιαίες, άλλοτε δισεβδομαδιαίες κ.ά.).

Ο εν λόγω κύριος αν και διαθέτει σπίτι σε μία από τις πλέον ακριβές περιοχές της Αθήνας, περνάει τον περισσότερο χρόνο του στη νύφη του Θερμαϊκού. Αντί λοιπόν όπως θα έκανε κάθε σώφρων άνθρωπος να νοικιάσει ένα σπίτι προτιμάει να μένει σε ακριβά (από τετράστερα και πάνω) ξενοδοχεία, ενώ κατά καιρούς φιλοξενεί συνεργάτες και φίλους του. Οταν όμως έρχεται η ώρα να πληρώσει (μετά από 4-5 μήνες εκτός από έναντι πρέπει να δώσει και κάποια περισσότερα χρήματα), μαζεύει τα πράγματα του, προφασίζεται ότι πάει τη σύζυγο του αεροδρόμιο και… επιστρέφει όπως λέει χαρακτηριστικά. Δεν επιστρέφει ποτέ όμως και πηγαίνει να μείνει σε άλλο ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να τον κυνηγάνε τουλάχιστον 5-6 ιδιοκτήτες ξενοδοχείων… Τα εξώδικα στην επιχείρηση του σκάνε το ένα μετά το άλλο, αλλά ο συγκεκριμένος κύριος δεν ασχολείται και ιδιαίτερα, συνεχίζοντας ακάθεκτα να παίζει το κομπολόι του, να καπνίζει πούρα και να τρώει… σκόρδα, κατά την προσφιλή του συνήθεια.

Υ.Γ.: Τελευταία και αφού «δάγκωσε» διάφορους από εμπόρους αυτοκινήτων μέχρι εργολάβους και ιδιοκτήτες εστιατορίων έχει… μπήξει τα δόντια του σε έμπορο κρεάτων… Τον λυπάμαι τον καημένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου