Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Απένταρος και... απροστάτευτος ο Τζ. Ασάντζ

Τελικά όλο το πρόβλημα με τις δύο Σουηδέζες που κατήγγειλαν τον Τζούλιαν Ασάντζ για βιασμό και παρενόχληση ήταν η απόρριψή τους μετά τη σεξουαλική επαφή που είχαν μαζί του, καθώς δεν τις ξαναπήρε τηλέφωνο όπως ισχυρίζονται ότι τους είχε υποσχεθεί.

Η εισαγγελία ερευνά την υπόθεση μόνον ως προς την άρνηση του Ασάντζ να χρησιμοποιήσει...προφυλακτικό κατά τη σεξουαλική πράξη με μια από τις δύο γυναίκες, καθώς η Σουηδέζα λέει πλέον ότι φοβάται για κάποια μολυσματική ασθένεια και όχι για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.
Το αφεντικό του WikiLeaks έχει ανάμεσά στα άλλα προβλήματά του να αντιμετωπίσει και τα νομικά ζητήματα σπό την ευκαιριακή ερωτική του σχέση με τις Σουηδές, που είναι γοητευμένες από τη δημοσιότητα του Αυστραλού πρώην χάκερ και νυν εμπόρου εγγράφων για το πόλεμο στο Ασφγανιστάν.

Πάντως από τις καταθέσεις των δύο γυναικών προκύπτει ότι ο Τζούλιαν Ασάντζ δεν έχει επάνω του ούτε πεντάρα, καθώς όλα τα έξοδα (σινεμά, μπαρ, εισιτήρια μετρό κ.λ.π.) τα πλήρωναν οι Σουηδέζες. Ο Ασάντζ τους δήλωσε ότι δεν διέθετε μετρητά και ότι δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα για να μην εντοπιστεί από τους διάφορους διώκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου