Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

«Καπέλο» από αύριο στα διόδια των εθνικών οδών

Αναπροσαρμόζεται από την 1η Ιουλίου το αντίτιμο των διοδίων της Αττικής Οδού και του εθνικού δικτύου στο πλαίσιο των δύο αυξήσεων του ΦΠΑ από 19% σε 23%, με αυξήσεις που κυμαίνονται από 5 έως 15 λεπτά...


Στον οδικό άξονα από Μεταμόρφωση έως Σκάρφεια Φθιώτιδας, οι αυξήσεις θα κυμαίνονται από 5 έως 15 λεπτά σε όλους τους σταθμούς των διοδίων.




Στα διόδια Νεστάνης στην Εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτα, οι οδηγοί των Ι.Χ. θα κληθούν να πληρώσουν 1,30 ευρώ από 1,20 ευρώ που ισχύει σήμερα.



Αυξήσεις 10 λεπτών για τα Ι.Χ. θα ισχύσουν και στα διόδια Μοσχοχωρίου και Λεπτοκαριάς στον οδικό άξονα Μαλιακός - Κλειδί Ημαθίας, ενώ στα διόδια στο Σπαθοβούνι η αύξηση αυτή θα ισχύσει μόνο για τα φορτηγά.



Όσον αφορά στην Αττική Οδό, οι νέες τιμές για τις μοτοσικλέτες θα είναι 1,40 ευρώ από 1,30, για τα Ι.Χ. 2,80 ευρώ από 2,70, για τα μικρά και μεσαία φορτηγά και λεωφορεία 7 ευρώ από 6,70 ενώ για τα μεγάλα φορτηγά 11,2 ευρώ από 10,80.



Παράλληλα, αναπροσαρμόζονται και οι τιμές που ισχύουν για τα συνδρομητικά προγράμματα, τα οποία εξακολουθούν και μετά την αναπροσαρμογή να προσφέρουν στους χρήστες της Αττικής Οδού σημαντικές εκπτώσεις, που κυμαίνονται από 10% έως και 33%.



Οι νέες τιμές των συνδρομητικών προγραμμάτων του e-PASS που θα ισχύσουν από 1ης Ιουλίου για τα Ι.Χ. διαμορφώνονται για το βασικό πρόγραμμα Express σε 2,52 ευρώ ανά διέλευση.



Περαιτέρω, οι κλιμακωτές τιμές των προγραμμάτων Friendly και Business θα διαμορφωθούν σε 2,52 ευρώ, 2,24 ευρώ και 1,96 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων.



Στο πρόγραμμα Bonus διατηρείται η δυνατότητα των 15 δωρεάν διελεύσεων εντός εκάστου ημερολογιακού μήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου