Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΟΥΜΕΡΗ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η «καυτή» Ιταλίδα που κυκλοφορεί τσίτσιδη και μοιράζει εγκεφαλικά! (ΦΩΤΟ)

Αρκετές performer του πορνό έχουν κατά καιρούς περπατήσει στο δρόμο ολόγυμνες και έχουν γδυθεί σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα, όμως αυτό δεν θεωρείται τέχνη…

Για να θεωρηθούν τέχνη τα γυμνά ψώνια πρέπει πίσω από αυτή την κίνηση να υπάρχει μια ιδεολογία.





Η 30χρονη Paula Brindisi το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αργεντινής και κυκλοφορεί στην πόλη ολόγυμνη στο πλαίσιο ενός φωτογραφικού project που ξεκίνησε εδώ και κάποια χρόνια από τη Βαρκελώνη.

«Παρατηρούμε τις αντιδράσεις του κόσμου όταν βλέπουν δίπλα τους κάποιον που είναι ολόγυμνος και κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα που κάνει κάποιος ντυμένος» λέει η Paula και προσθέτει:

«Οταν έχεις κανονική συμπεριφορά, χωρίς τίποτε το σεξουαλικό, βγαίνει ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα απο αυτήν την κίνηση και διακωμωδείται η αίσθηση που έχει ο κόσμος για το γυμνό.»
Το περίεργο είναι ότι η Paula και οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο project δεν είναι γυμνιστές:

«Δεν πηγαίνουμε σε παραλίες γυμνιστών, ούτε έχουμε καμία σχέση με το κίνημά τους, αλλά φυσικά το σεβόμαστε. Εμείς απλά θέλουμε να διαλύσουμε τις προκαταλήψεις. Πολλές φορές οι περαστικοί μας ρωτάνε διάφορα και αρκετοί μας έχουν πει ότι τους φτιάξαμε το πρωινό. Μάλιστα κανα δυο φορές μας έχουν χειροκροτήσει. Ο κόσμος γενικά καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τέχνη.»
Θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος ρωτούσε και τη γνώμη των παιδιών στο χασάπικο:










Πηγή: http://fonaklas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου