Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΝΔ: Ο πρώτος «πρωινός καφές» στα νέα γραφεία ήρθε με… ντελίβερι!

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος «πρωινός καφές» – όπως ονομάζεται η πρώτη σύσκεψη της ημέρας – στα καινούργια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.









«Καφές» βέβαια με… δυσκολίες, αφού δεν υπήρχε κυλικείο και έτσι αναγκάστηκαν να παραγγείλουν το καφεδάκι τους σε χάρτινα ποτηράκια απ” έξω.

Ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφερε όμως νερό και την επόμενη φορά υποσχέθηκε και καφέ από τον καφετζή του κόμματος που στήνει τις καφετιέρες του. Αυτό το άτυπο κομματικό όργανο συνεδρίασε στον τρίτο όροφο, δίπλα από το γραφείο του προέδρου, υπό την προεδρία του προέδρου με μερική σύνθεση. Ο λόγος – όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης – ήταν ότι ορισμένοι έλειπαν σε διακοπές. Παρόντες στον πρώτο καφέ ήταν ο Τάκης Θεοδωρικάκος και οι Γ. Κουμουτσάκος, Μιχ. Μπεκίρης (διευθυντής του γραφείου του προέδρου), Αθ. Μπακόλας (για τα εξωτερικά) και η κυρία Κύρα Κάπη (για τον επαρχιακό Τύπο). Το καινούργιο στοιχείο από τα 2.000 τ.μ. γραφεία της ΝΔ είναι ότι έχουν διάταξη όπως και οι εφημερίδες. Δηλαδή όλοι μαζί, χωρίς χωρίσματα. Τα μοναδικά χωρίσματα που υπάρχουν είναι μικρά, χαμηλά  και ανήκουν σε επιτελικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου