Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Μάθε βουλευτή μου… γράμματα!

Εντατικά φροντιστήρια κάνουν παλαιά και νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αφού η ηγεσία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην επιμόρφωση των «γαλάζιων» στελεχών που εκπροσωπούν το κόμμα στα πάνελ.

Τα επικοινωνιακά φροντιστήρια πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου και εστιάζουν στο πως θα πρέπει να είναι η παρουσία των στελεχών στα πάνελ προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικότερη η προώθηση της στρατηγικής και του αντιπολιτευτικού μηνύματος του κόμματος.





Παράλληλα, σημαντική ενίσχυση αναμένεται από το Σεπτέμβριο όταν και θα ενεργοποιηθεί Πολιτική Ακαδημία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», η οποία έχει παράδοση στα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Και μπορεί το ινστιτούτο να καταρτίζει το δικό του πρόγραμμα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείει συνεργασίες με το κόμμα σε ορισμένες περιπτώσεις και θέματα.

Τα μαθήματα σε πρώτη φάση θα επικεντρωθούν σε οικονομικά ζητήματα ώστε ο λόγος των «γαλάζιων» στελεχών από τη μία να είναι τεκμηριωμένος και από την άλλη κατανοητός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου