Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Ο Χρυσοχοΐδης κλείνει το μάτι σε Μητσοτάκη και ΝΔ

«Η Ν.Δ., έχει ένα καινούριο αρχηγό, ένα καινούριο ηγέτη, οποίος έχει συγκεκριμένες απόψεις, θα έλεγα θετικότερες, για την Ελλάδα του μέλλοντος, έχει μια συνοχή διότι, είναι ένα κόμμα που χτυπάει την εξουσία, χτυπάει την πόρτα της εξουσίας, άρα λοιπόν, υπάρχει μια ύλη εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τα παραδοσιακά κόμματα καταρρέουν γιατί κανείς – ούτε η Κεντροαριστερά – δεν μπορεί να εγγυηθεί προσδοκία ευημερίας και ότι η νέα γενιά θα ζήσει καλύτερα από την προηγούμενη», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm ο  πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς εάν στελέχη του ΠΑΣΟΚ οδεύουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε: «Είναι και αυτό μία κουβέντα. Από την μια μεριά, πάρα πολλοί συμπολίτες μας, πάρα πολύς κόσμος, λεει, «τι ξανά με τους παλιούς θα πάμε;». Δηλαδή αυτοί θέλουν μεν να γυρίσουμε πίσω στην οικονομική ευημερία, που είχαμε πριν το 09’, αλλά χωρίς τους παλιούς, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει, χωρίς τις απόψεις των παλιών, από την άλλη πλευρά, κάποιοι σήμερα λένε για την ΚεντροΑριστερά, παλεύουν για την ΚεντροΑριστερά, ενώ μπορεί να έχουν το μάτι τους και να πάνε στην Ν.Δ.. Ε, δεν είναι σοβαρά πράγματα, αυτά. Πρέπει να προσδιορίσουμε, τι θέλουμε να κάνουμε».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στα όσα του είχαν καταλογίσει ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το υπογράψει λέγοντας ότι: «Είδατε ότι προχθές, ψηφίστηκαν 7.000 σελίδες, πλήρως διαβασμένες, από όλους και τους 300 και μετά από 2 μέρες ανακάλυψαν ότι υπήρχε ένας νόμος, ολόκληρος, μέσα στο νόμο, που αφορούσε τις offshore εταιρείες, όπως επίσης διαβάστηκαν πλήρως και οι 990 σελίδες το καλοκαίρι του 15’, όταν ψηφίστηκαν στα αγγλικά. Τα λέω αυτά, γιατί εγώ χτυπήθηκα προσωπικά. Πέρασαν μια εντύπωση διάφοροι υποκριτές στον κόσμο ότι εγώ είμαι ένας ανεύθυνος, ότι δηλαδή υπέγραφα, χωρίς να διαβάζω, δηλαδή ότι έκανα πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου