Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Έξαλλος ο Άδωνις: Να σηκωθείτε να φύγετε γρήγορα

Έξαλλος ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την φορολογική πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε, το κυβερνών κόμμα το μόνο που κατάφερε ήταν να αυξήσει την φορολογία, ενώ καθημερινά καταστρέφει την Ελλάδα.






Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε: «Ακούω να λένε, είναι οι φόροι που πληρώναμε όλα αυτά τα χρόνια. Όχι, δεν είναι οι φόροι που πληρώναμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι οι περισσότεροι φόροι που έχουμε να πληρώσουμε από καταβολής ελληνικού κράτους. Θέλω να υπενθυμίσω ότι οι κάτοικοι π.χ. των νησιών του Αιγαίου 01/01/2016 είχαν σε μία ημέρα αύξηση του ΦΠΑ δέκα ποσοστιαίες μονάδες. Έχετε ακούσει ποτέ Έλληνας πολίτης να του αυξάνεται ο ΦΠΑ δέκα ποσοστιαίες μονάδες σε μία ημέρα; Και αυτός που τον αυξάνει να λέει, «έλα μωρέ, αυτά πλήρωνες και πριν»; Έχουμε αύξηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση του φόρου εισοδήματος, αύξηση των κρατήσεων, αύξηση των εισφορών. Άρα, δεν είναι προφανώς οι ίδιοι φόροι που πληρώναμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι οι φόροι του ΣΥΡΙΖΑ και είναι οι περισσότεροι που έχουμε πληρώσει ποτέ στην ιστορία μας».

«Στην κοινωνία υπάρχει η αίσθηση “όλοι το ίδιο είναι”. Όμως η πολιτική κρίνεται από το αποτέλεσμα. Όχι, δεν είναι το ίδιο ο ΦΠΑ στην εστίαση 13% με τον ΦΠΑ 24%. Εμείς το κάναμε 13% και εκείνοι το έκαναν 24%. Το ίδιο είναι; Δεν είναι το ίδιο  η εισφορά αλληλεγγύης μείον 30% από την εισφορά αλληλεγγύης συν 30%», ανέφερε στη συνέχεια και έδωσε ένα μικρό παράδειγμα τι εστί ΣΥΡΙΖΑ: «Ο δημοτικός συνδυασμός του Πειραιά “το Λιμάνι  της Αγωνίας” του κ. Δρίτσα ζητάει από τον δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη  να αντισταθεί στην απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας κ. Δρίτσα που αφαίρεσε από το ΔΣ του ΟΛΠ για πρώτη φορά από το 19ο αιώνα τον εκπρόσωπο του δήμου. Δηλαδή, ο Δρίτσας ως «Λιμάνι της Αγωνίας» ζητάει από τον δήμαρχο Πειραιά, τον κ. Μώραλη, να αντισταθεί στην απόφαση Δρίτσα. Γιατί το λέω αυτό; Για να καταλάβει ο κόσμος ότι πολιτικούς σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους δεν έχει ξαναδεί η ιστορία. Να σηκωθείτε να φύγετε γρήγορα, θέλουμε. Κάθε μέρα που μένετε καταστρέφετε την Ελλάδα. Είστε ανίκανοι. Εκλεγήκατε λέγοντας ψέματα».

«Αυτό που άκουσα για τη σύμβαση έργου στο Δρομοκαΐτειο, πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς, μας εκπλήσσει. Γιατί ο υπουργός Υγείας τους αφήνει δεμένους έξω από το υπουργείο; Τέτοια είναι η κοινωνική σας ευαισθησία; Εγώ όταν έρχονταν, τους ανέβαζα στο γραφείο μου. Σύμβαση έργου τέτοια εγώ δεν έβαλα κανέναν εργαζόμενο να υπογράψει. Εσείς, οι δήθεν αριστεροί, τα κάνατε αυτά», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου