Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Νέο ροζ σκάνδαλο – Ερωτικό τρίγωνο δύο βουλευτών με την ίδια δημοσιογράφο

Πολλές φορές οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ καθώς καταλογίζουν στους δημοσιογράφους σκοπιμότητες και… στενές σχέσεις με την εξουσία.


Στη Βρετανία όμως αυτές τις «στενές» σχέσεις 2 βουλευτές και μία δημοσιογράφος τις πήγαν ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη νεα περίπτωση ροζ σκανδάλου υπάρχει λίγο παραπάνω αλατοπίπερο στην ιστορία, καθώς οι δύο βουλευτές οι οποίοι πιάστηκαν «στα πράσα» τα είχαν με την… ίδια δημοσιογράφο.

Πέτρα του σκανδάλου είναι  Serena Cowdy και είναι δημοσιογράφος διαπιστευμένη στο Κοινοβούλιο. Το ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο με την 36χρονη συμπλήρωναν δύο βουλευτές, ο 53χρονος Stewart Hosie και οι 45χρονος Angus McNeil.

H έκταση που πήρε η αποκάλυψη του γεγονότος οδήγησε και τους δύο βουλευτές να ανακοινώσουν ότι χωρίζουν από τις συζύγους τους. Μάλιστα στην περίπτωση του Hosie η σύζυγός του είναι και αυτή μέλος του ίδιου κόμματος. Ο Hosie μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που έχει σχέση με την δημοσιογράφο αυτή την εποχή.

Το ροζ σκάνδαλο έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο κόμμα της Σκωτίας στο οποίο ανήκουν οι βουλευτές, καθώς τα υπόλοιπα κόμματα έσπευσαν να σχολιάσουν με το γνωστό βρετανικό χιούμορ το ατυχές ερωτικό «τρίγωνο» των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου