Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τα 35 εκατ. για τις άδειες… τρόμαξαν τον Παππά – «Όχι» σε τόσο υψηλή τιμή εκκίνησης

Απάντηση στον τηλεοπτικό σταθμού  Mega αλλά και στην επιστολή Βρυώνη ( EPSILON) έδωσε ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στο «Κόκκινο», τόνισε ότι το αίτημα αναστολής του Mega κατά της διαδικασίας χρησιμοποιεί την επιχειρηματολογία της ΝΔ κατά της διαγωνιστικής διαδικασίας.





«Ακούστηκε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου σχετικά με τους εργαζόμενους. Δεν μπορεί όμως οι ίδιοι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δεν μπορεί να αλλοιωθεί ο διαγωνισμός επειδή κάποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει ταμειακά διαθέσιμα. Το να ζητάν να τους μοριοδοτήσουμε ή να ζητάν άλλα προνόμια ουσιαστικά αποτελεί αλλοίωση» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.

Για την πρόταση του Βρυώνη σχετικά με την αγορά άδειας με 35 εκατ. είπε πως: «Παραλάβαμε μία επιστολή που γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της εταιρείας. Ζήτησαν υψηλή τιμή εκκίνησης στα 35 εκατ. Θα ακούσουμε πολλά στο επόμενο διάστημα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, αν βάλουμε υψηλή τιμή εκκίνησης ουσιαστικά φράζουμε το δρόμο σε επενδυτές. Όποιος όμως θέλει να μπει στην αγορά με 35 εκατ. ευρώ είναι ευπρόσδεκτο βέβαια, δεν το απαγορεύει κανείς. Αλλά δεν μπορεί να μπει εξαρχής τιμής εκκίνησης τόσο υψηλή».

Βέβαια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο καταβολής του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες σε 2 ή 3 έτη λέγοντας συγκεκριμένα: «Η τμηματική καταβολή του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες σε δύο ή σε τρία έτη μπορεί να συζητηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου