Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Νέο μυστήριο με την Πόρσε της Βουλής: Τελικά δεν…

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης εξαιτίας της Porsche που είχε παρκάρει στο πρώτο υπόγειο γκαράζ της Βουλής.
Μετά το… σούσουρο ο βουλευτής βγήκε στα κανάλια και έλεγε ότι πρόκειται να την πουλήσει και εξηγούσε πως βρέθηκε στην κατοχή του.


Μάλιστα σε πολύ σύντομο διάστημα ο βουλευτής έλεγε πως πούλησε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή το αυτοκίνητο! Όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν έγινε ποτέ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη «Η Porsche απλώς άλλαξε θέση και από το πρώτο υπόγειο του γκαράζ κρύφτηκε στο πέμπτο υπόγειο, εκεί όπου σπανίως πάει κανείς, παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη SLK».

«Τι έγινε; Γιατί ο βουλευτής να πει ψέματα ότι πούλησε την Porsche; Ιδού πώς δικαιολογείται ο ίδιος: Πράγματι την πούλησε στον γαιοκτήμονα, δηλαδή δεν την πούλησε ακριβώς, απλώς έδωσαν τα χέρια. Ο αγοραστής όμως  το μετάνιωσε. Και τότε γιατί ανακοίνωσε ότι την πούλησε; Γεγονός είναι όμως ότι επιδεικνύει ένα χαρτί από ένα συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο τού ζητεί 5.240 ευρώ για επισκευές», σημειώνει η ίδια πηγή.

Με το θέμα ασχολήθηκε και ο Βασίλης Λεβέντης που φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου