Τρίτη 12 Απριλίου 2016

«Λάβρος» ο Αντώναρος: Έχουν ονοματεπώνυμο οι αυτουργοί της σκευωρίας!

Συγκλονισμένος είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος για την απώλεια του Γιάννη Αγγέλου, επί σειρά ετών στενού συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.








Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος παρά τη θλίψη του έκανε μία ανάρτηση φωτιά στα σόσιαλ μίντια. Γράφει συγκεκριμένα στο Facebook: «Δεν θα ξεχασουμε ποτε την αδικία που έγινε στο Γιάννη Αγγέλου…Οι αυτουργοι, φυσικοι κι ηθικοί, έχουν ονοματεπώνυμο. Κι ορισμένοι απ αυτούς που σήμερα, θρασύτατοι όπως πάντα, πηγαν στη κηδεία του., δεν τόλμησαν να μας κοιτάξουν στα μάτια σήμερα. Κι ειναι θρασύδειλοι…».

Μάλιστα έκανε και νεότερο σχόλιο στο οποίο σημείωνε: «Με ρωτουν πολλοι ποιους εννοω ως ηθικους αυτουργους για τη σκευωρία σε βαρος του Γιάννη Αγγέλου, οπως έγραψα σε προηγουμενη μου ανάρτηση. Δεν θα πω φυσικά ονόματα. Άλλωστε οι ίδιοι ξέρουν ποιοι είναι. Ξέρουν ποια νήματα κινούσαν. Ξέρουν ποιους καθοδηγούσαν. Ξέρουν που και σε ποιούς στόχευαν. Γι αυτό και σήμερα εμφανίσθηκαν κλεφτά κι εφυγαν κλεφτά. Γιατί ξέρουν πόσο λερωμένη έχουν τη φωλιά τους. Και ξέρουν αυτό που είπε σήμερα στη πολιτικά πολυσημαντη νεκρολογία του για τον φίλο του τον Γιάννη ο Κώστας Καραμανλής: «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ». Κι έτσι θα γίνει και τώρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου